3 grunde til at købe brugt bil hos en bilforhandler

Du får garanti på bilen

Når du køber en brugt bil hos en bilforhandler, kommer den som oftest med en garanti. Længden på denne garanti kan dog variere, alt afhængig af bilens stand og brug. Det gode ved at købe en brugt bil hos en bilforhandler er også, at forhandleren typisk har gennemgået bilen og sørget for, at den er sikker at køre i. Derudover vil du altid have 2 års reklamationsret fra det øjeblik, du overtager bilen.

Bilforhandleren har et større udvalg end en privatsælger

Ja, det er nu nok de færreste private bilsælgere, der sælger flere biler på én gang. Når du går til en bilforhandler, vil du typisk finde et større udvalg af brugte biler, så du kan finde den rette model for dig. Det er også i denne forbindelse, at du kan være heldig at finde drømmebilen, som normalt ville være for dyr at købe fra ny.

Du kan få finansiering hos en bilforhandler

En af de mange faktorer, som spiller ind på købet af en bil, er økonomien. Selvom du køber en brugt bil, er det stadig en større investering. Heldigvis tilbyder flere bilforhandlere attraktive renter på billån, hvad end det er en fast eller variabel rente, du foretrækker. Disse billån er ofte bedre, end hvad banken kan tilbyde – takket være de finansieringsselskaber, som bilforhandlerne ofte samarbejder med.