5 gode råd til udvælgelsen af en tømrer

Få hjælp til at vælge en tømrer

Hvis ikke man før har benyttet sig af en tømrer til byggeopgaver, er det ikke altid helt ligetil at skulle udvælge den rigtige. I håbet om at kunne gøre din beslutning mere overskuelig, får du her 5 gode råd til, hvordan du finder den rigtige tømrer til din opgave.

Undersøg markedet

Før du overhovedet gør andet, er det en rigtig god idé at du sonderer terrænet og undersøger, hvilke muligheder du overhovedet har, og hvad de forskellige tømrere tilbyder, så du har et sammenligningsgrundlag.

Se på de lokale tømrere!

Det er altid godt for lokalsamfundet, når man benytter sig af de lokale muligheder frem for at vælge større byggekæder, der ikke på samme måde er investeret i eller kender området.

Matcher erfaringen din opgave?

Erfaring behøver langt fra betyde alt, da mange nye tømrere også til fulde lever op til opgaven. Dog kan det være smart at undersøge, om tømrerfirmaet har erfaring med netop den type opgave, du skal have udført. Tømrerfaget er et bredt felt, og nogle tømrerfirmaer vælger at specialisere sig i bestemte områder.

Vælg en tømrer med medlemskab hos Byg Garanti!

Byg Garanti sikrer dig resultater af kvalitet, der lever op til de pågældende byggekrav, og denne garanti kan somme tider dække skader eller mangler, din egen forsikring ikke nødvendigvis dækker.

Forhør dig hos bekendte!

Undersøg om nogen, du kender, har gode anbefalinger af tømrerfirmaer, du kan bruge. Det er altid rart at høre andres erfaring og at have deres anbefaling med i overvejelserne, når der skal vælges en tømrer.

Brug både hovedet og mavefornemmelsen

Vi håber, at du med disse 5 råd har fået en lidt bedre fornemmelse af, hvordan du udvælger en tømrer til dit næste projekt. Har du brug for en tømrer nær Mariager, kan du med fordel bruge dem som en tjekliste for at finde det rigtige match.