Derfor skal du bruge et rekrutteringsbureau

Alle rekrutteringer er unikke og kræver forskellige tilgange. Det er en proces, der tager tid, kræver ressourcer og erfaring. I denne forbindelse har rekrutteringsbureauerne et forspring af følgende grunde:

  • Bedre jobopslag: Bureauerne rekrutterer konstant, og de har derfor gode muligheder for at forhandle kontrakter med forskellige job boards, hvilket sikrer, at dit opslag kommer ud til de rette mennesker hurtigt.
  • Talent pipeline: Omvendt søger kandidater også bureauer med et godt omdømme, som de kan registrere sig hos. Af denne grund har rekrutteringsbureauet allerede et netværk af erfarne kandidater.
  • Passive kandidater: Det kræver stor erfaring at evne at kontakte en passiv kandidat med succes. Dette indebærer at overtale den pågældende kandidat til at overveje et job, han/hun ikke vidste, vedkommende var interesseret.

Lad rekrutteringsbureauet vurdere kandidaten

I og med rekrutteringsbureauerne beskæftiger sig med at undersøge de potentielle kandidater til forskellige jobs, har de stor indsigt i at vurdere kandidaternes evne. Dette sikrer, at du ikke blot ender med den bedste ”sælger” til jobsamtalen.

Spar penge på ikke at fejlrekruttere

Det at fejlrekruttere er på den lange bane meget omkostningstungt, hvilket hænger sammen med selve rekrutteringsprocessen, oplæring af medarbejderen m.m. Derfor er det til fordel for alle at vælge den rigtige kandidat i første omgang, hvilket sikrer, at du ikke skal igennem denne proces igen.