Er der forskel på låsesystemer?

Forskellige låsesystemer

Der findes mange forskellige låsesystemer, som alle har sin styrker og svagheder. Men det er alligevel altid en god ide at sørge for, at du har en solid lås, ligeså vel som at have en solid dør. Det er bare sikrere. Låse, der f.eks. er nemme at dirke op, er de låse, hvortil en nøgle med et rundt hoved tilhører. Nøglen er også nem at kopiere. Nye låse er mere dirke- og boresikrede, og de laves typisk med 6-11 stifter. Hertil tilhører en nøgle, der typisk er trapezformet med et ovalt og rundt hul i den trapezformede ende. Andre muligheder er elektroniske låse, der f.eks. låses op med fingeraftryk eller en kombination af tal.

Hvilke låsesystemer er de sikreste?

De forskellige låsesystemer tilbyder sikkerhed i forskellig grad. Men et af de førende låsesystemer i verden er Kaba, som sågar er i toppen, når det kommer til det sikreste låsesystem. Nøglerne hos Kaba er nemlig beskyttet mod uautoriseret kopiering, og de kan kun bestilles skriftligt. Nøglen skal også afhentes personligt, og du får også udleveret et komplet nøglekontrolsystem, så der altid er styr på, hvem der får udleveret nøgler. Kaba systemet er derudover også enormt slidstærkt og er derfor særdeles god til gadegøre og lignende, da de anvendes hyppigt.

Hvem kan installere de forskellige låsesystemer?

Din lokale låsesmed er netop den, der kan hjælpe med at installere alle de forskellige låsesystemer. Hos låsesmeden kan du altid høre mere om de forskellige låsesystemer, og du kan ligeså vel altid høre mere om de forskellige tilbud, som de kan tilbyde. Du kan også blive rådgivet og vejledet her, sådan at du kan høre om de forskellige styrker og svagheder ved forskellige låsesystemer. Er du i tvivl, så kan din låsesmed også altid hjælpe dig med at finde et system, der passer bedst til dine behov!