Hvad er tagdækning?

Nyt tag?

Det er ikke bare lige sådan at udskifte et gammelt tag eller at lægge et helt nyt. Der er mange overvejelser og ting, man skal have styr på. Det anbefales derfor at have en tagentreprenør eller tømrer med på råd, når man skal have nyt tag. I samarbejde med den fagkyndige skal man overveje, isolering, undertag, tagrender og type af tagdækning.  Prisen på at få lagt nyt tag afhænger af, hvor meget der skal laves udover blot at få lagt taget – her kan du selvfølgelig også overveje, om du selv har mod på at lægge taget.

Fordele ved tagdækning

Det sidste man gør, når man har opført eller renoveret hus, er at lægge det yderste lag – tagdækningen. Tagdækning er det, der beskytter de underliggende konstruktioner mod vind og vejr. Især i Danmark, hvor et regner meget, er det meget vigtigt, at ens tagdækning er lagt ordentligt, så det beskytter huset. Tagdækning er også tit billigere end at få lagt tegltag, ståltag eller lignende, og det beskytter ligeså godt.

Undersøg dine muligheder

Som i mange andre situationer er det altid en god ide at undersøge, hvem der bedst kan hjælpe en, og også hvem der har den billigste pris. Derfor er det en rigtig god idé at indhente tilbud fra forskellige tagdækkere i dit område. Derefter kan du danne dig et overblik og træffe den beslutning, der føles rigtig for dig. Husk også at overveje om der er andet, du ønsker at få lavet ved dit hus nu, når er i gang.