Hvad kan en anlægsgartner gøre for mig?

Anlægsgartneren – kvalitetsbevidst gartnerarbejde

En smuk og vedligeholdt have er prikken over i’et når drømmehjemmet skal udformes. I den forbindelse findes der uddannede anlægsgartnere, som er specialister i at arrangere og passe de grønne områder. Lige fra de mindste blomster til de største træer – anlægsgartneren har styr på det hele.

Dette kan en anlægsgartner gøre for dig:

  • Anlæg og vedligeholdelse af grønne områder: Anlægsgartneren har ekspertise i at vælge, anlægge og pleje den rette beplantning til din have, så dit grønne område ser ud, præcist som du har drømt om. Anlægsgartneren klipper græsset, luger bede og rydder endda også nogle gange sne.
  • Brolægning og belægning: Mange anlægsgartnere har også kompetencer uden for det grønne område, og kan derfor hjælpe med indkørsler, terrasser og andet stenarbejde.
  • Træfældning: En anlægsgartner placerer ikke kun træerne, men fjerner eller beskærer dem også, hvis nødvendigt. På den måde behøver intet i din have være der, uden at du finder det nødvendigt.

Der er en anlægsgartner til dig

Du behøver ikke vente længere end nødvendigt på at få lavet din drømmehave. Find din i anlægsgartner i Egtved, Hjørring, eller hovedstaden – hvor end du bor, er der en anlægsgartner til dig.