træfældning i kbh

Hvad koster det at få fældet træer i København?

Det at få fældet træer kan være en mere krævende opgave end først forventet. Står træet dårligt, eller er det omringet af mennesker, huse, boligblokke mv., bliver arbejdet endnu mere omfattende. Det betyder derfor, at du ikke kan nøjes med en stiksav og gøre arbejdet selv. Nej, her har du brug for professionel hjælp. Vi vil her fortælle, hvor du skal have fat i en anlægsgartner, som har styr på jobbet, hvis du skal have fjernet et træ af en bestemt størrelse.

Træfældning er omfattende, og hvor omfattende er afhængig af træets placering. Står det i en baggård, er det nødvendigt for anlægsgartneren at save alle grene af træet for at give træfældningen så lidt risiko for at skade det omkringliggende. Til gengæld er der så det store problem uanset størrelsen: hvor skal træet falde henne? Her er det særdeles vigtigt med en professionel, fordi de ved, hvordan man kan styre træets bevægelse under træfældning.  Det er især vigtigt, når der er tale om træer, fordi det er et organisk materiale, så man har kun et forsøg til at få succes. Anlægsgartneren bruger derfor en særlig teknik, så du sikkert kan få fjernet dit træ. Er det ikke muligt, kan anlægsgartneren også anskaffe sig en lift til at save træet i dele oppe i luften. Det koster selvfølgelig ekstra, men det er den eneste måde, hvis du vil undgå skader på ting omkring dig.

Nu til prisen: det er selvfølgelig helt op til den enkelte virksomhed. Nogle træfældningsfirmaer opdeler i større og mindre opgaver; andre går efter antal m2. Du skal derfor forhøre dig om, hvordan den enkelte anlægsgartner gør, hvis du skal have lavet træfældning i København. Kontakt derfor en masse forskellige for at høre, hvad de kan tilbyde. Husk at forklare opgaven grundigt, så de kan komme med en præcis vurdering.