Rengøring af vinylgulve

Giv dine gulve den rigtige pleje

Mange gulve kræver en vis pleje for, at de bliver ved med at se lige så pæne ud, som da de først blev lagt. Det kan dog være meget forskelligt, hvordan gulvet skal plejes, alt efter hvilken type det er. Har du vinylgulv i hjemmet eller på din arbejdsplads, skal du måske lige kigge ekstra godt med her, hvor vi giver nogle gode tips til, hvordan du plejer og rengør dine vinylgulve.

Pleje og rengøring af vinylgulve

Sammenlignet med mange andre typer af gulv kræver vinylgulv faktisk ikke den store vedligeholdelse. Udover at beskytte gulvet ekstra godt med filtdutter under møblerne, er det dog nødvendigt med en grundig og jævnlig rengøring af gulvet, for at det vil blive ved med at holde sig flot. Rengøringen kan klares med et mildt grundrengøringsmiddel og en blød skuresvamp.

Hvis rengøringen klares professionelt, afsluttes den med en vedligeholdende gulvbehandling, der giver en blank polering. Hvis ikke du selv synes, du orker at skulle rense dine gulve, kan du bestille en rengøring af vinylgulve i København, hvor du er sikker på at få et smukt resultat.