Spar penge som studerende – Køb brugte bøger

Som studerende er der mange ting at bruge penge på, og SU’en rækker ikke altid langt nok. Der er altid noget at bruge penge på. De faste udgifter som husleje, mad, forsikringer og diverse regninger. Derudover er de fleste studier gode til at være sociale sammen, men det betyder også, at der skal være penge til diverse sociale arrangementer og aftener, hvor der skal drikkes billige øl. Som studerende er der nok at bruge sine penge på, og mange har derfor også et arbejde, for at få det hele til at løbe rundt og kunne købe alt, hvad der hører sig til i studietiden. Derfor er det også fristende at kunne spare nogle penge, der hvor det giver mening.

Find ud af hvor du kan spare penge

Når SU’en er ved at være brugt op sidst på måneden, må man finde på kreative måder at spare penge på. Her kan man vælge at gå i de lokale supermarkeder og finde madvarer, der er ved at være tæt på udløbsdatoen, og derfor er sat ned i pris. Her er det ofte muligt at gøre sig nogle gode køb, så aftensmaden ikke består af havregrød. Derudover kan man også købe tilbudsvarer i tøjbutikkerne eller finde rabatkoder på nettet til diverse online butikker. Find ud af, hvor du kan spare, så det giver mening for dig.

Køb brugte studiebøger

En udgift, der altid overrasker studerende, er studiebøger. De kan nemlig være virkelig dyre, og være en meget stor post i budgettet inden hvert semester. Derfor kan det være en stor fordel at købe brugte studiebøger, og skære en stor bid af prisen fra. Brugte studiebøger har ofte en høj kvalitet, og nogle er helt uden, eller kun med meget få, noter fra tidligere ejer.

Brugte studiebøger er det oplagte sted for den studerende at spare penge, og samtidig kunne få råd til de studiebøger, som semesteret kræver.

Find dine brugte studiebøger hos Stakbogladen i Aarhus, Herning eller på hjemmesiden.