Undgå uforudsete hændelser med sikkerhedsskilte

Hvad er et sikkerhedsskilt?

Du har med garanti set et advarselsskilt, når du færdes ude i trafikken. Også på arbejdspladser eller i butikker ses skilte, der angiver brandudgange eller forbud. Der findes mange forskellige sikkerhedsskilte – og de har hver især en specifik betydning. Derfor er det også vigtigt, at hvert skilt fremstår skarpt og tydeligt, så det altid er muligt for den enkelte borger at forstå betydningen. I forlængelse heraf er det således ikke tilfældigt, hvilket skiltefirma man vælger som producent på ens skilte. Det er nemlig vigtigt, at advarselsskiltet kan holde i mange år uden at blive nedslidt. Af denne årsag bør man vælge et skiltefirma, hvor hvert skilt bliver produceret med øje for kvalitet, holdbarhed og design.

Derfor skal du vælge silketrykte skilte

Vælger man et kompetent skiltefirma som Prento, så får man skilte, der er produceret ved brug af gammelt og solidt håndværk. Hver af deres skilte er konstrueret efter en populær trykteknik kaldet serigrafi eller silketryk. Denne metode stammer helt tilbage fra 1600-tallet og er stadig utrolig udbredt i dag. Dette skyldes, at teknikken giver skiltene et unikt udseende, der ikke blot er flot, men ligeledes er ufatteligt hårdført. Skilte, der er silketrykte, kan holde til alt slags vejr og er således ideelle til det vilde danske klima.

Fordele ved et erfarent skiltefirma

Der findes mange skiltefirmaer på markedet – og derfor kan det være svært at vurdere, hvor man skal have produceret sine skilte henne. Som udgangspunkt er det vigtigt, at man vælger et firma, der har den nødvendige erfaring. Hos Prento har de over 60 års erfaring med at producere sikkerhedsskilte, og de er i dag Danmarks største lagerførende skiltefirma. Skiltene leveres hovedsageligt til erhvervsfolk, men man kan også bestille et skilt som privatperson. Ønsker man at være sikker på at få et solidt og flot skilt, bør man altså bestille hos et skiltefirma som Prento.