Vores tænder Tandlæge i Bagsværd

Hvis du leder efter en ny tandlæge, beliggende i nærheden af Bagsværd, er Vores Tænder det oplagte valg. Tandlægeklinikken har en stor viden og store erfaringer inden for faget, hvilket tillader dem at udføre yderst kompetent behandling til en fornuftig pris. Derudover brander klinikken sig også på at være en af de billigste klinikker i København.

Hvilke behandlinger tilbyder klinikken?

Vores Tænder tandlægeklinik tilbyder et væld af forskellige behandlinger, som bl.a. omfatter implantatbehandlinger, fyldninger, lavet kroner, tandbroer, carriesbehandlinger samt mere. Klinikken tilbyder stort set alle tandlægebehandlinger, der findes, og hvis du ønsker mere information, skal du blot kontakte Vores Tænder Tandlæge Bagsværd.

I forbindelse med at holde dine tænder flotte og stærke er det derfor fordelagtigt at vælge at prioritere sit tandlægebesøg. Vores Tænder anerkender nemlig, at der er meget større sandsynlighed for at undgå komplicerede og omkostningstunge behandlinger, eftersom en forebyggende behandling regelmæssigt kan komme en negativ udvikling til livs, inden det bliver alvorligt.

Har du tandlægeskræk?

Vidste du, at hele 40% inden for en vis grad er påvirket af tandlægeangst. Patienter, der lider af tandlægeskræk eller odontofobi, som det også kaldes, har en tendens til netop at vælge at udskyde behandlingen gang på gang, hvorfor det i sidste ende kan ende med en lang og hård behandling, når smerten i tænderne ikke længere er til at klare. For at komme denne målgruppe af individer med tandskræk i møde har Vores Tænder uddannede behandlere med speciale i tandlægeskræk, der netop sikrer, at tandlægebesøget tager afsæt i patientens ønsker og behov.

Har du brug for akut behandling?

Hvis du står i en situation, hvor du har behov for en tandlæge i samme øjeblik, tilbyder Vores Tænder Tandklinik akutbehandling uden ekstra akutgebyr. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte klinikken, hvis du har knækket en tand, fået tandpine eller dine tænder er blevet beskadiget på anden vis.

Hvorfor skal du vælge Vores Tænder Tandlæge i Bagsværd?

Af det nedenstående kan du se en opsummering af, hvorfor du skal vælge Vores Tænder i Bagsværd:

  • Akutbehandling uden akut-gebyr
  • Brede åbningstider
  • Fast behandlingstid, så ingen unødig ventetid
  • Blandt de billigste tandlæger nær København