Gratis tag eller renovering af loftrum?

De ubenyttede loftrum

En ny trend har spiret blandt ejer- og andelsforeninger, hvor enterprise virksomheder tilbyder at renovere et tag helt gratis. Det er nemlig sådan, at enormt mange loftrum i mange storbyer såsom Aarhus eller København er ubenyttede, og det samler egentlig bare støv uden nogen særlig funktion. Det er her enterprise firmaet stikker næsen ind og siger, at de kan skabe et splinter nyt loftrum, der faktisk er beboeligt – og så endda helt gratis. Enterprise firmaet får derefter lov til at sælge eller udleje loftrummet, som nu er en unik lille lejlighed!

Taglejligheder vokser i popularitet

Taglejligheder stiger i popularitet, da det netop er en genial måde at udnytte hele lejlighedens kvadratmeter på. Hvorfor skal et loftrum samle støv i flere år, når det kan laves om til et lækkert og attraktivt værelse? Du kan få gratis tag i København og Aarhus, og det giver både mere plads, hvis en lejlighed mangler dette, men generelt giver det også bare et unikt værelse på 2., 3. 4. 5. etage, eller hvor det nu skulle være, hvor taglejligheden bliver etableret. Bor du f.eks. på øverste etage i en ejendom, kan du søge om at udvide din lejlighed ved at skabet et loftrum.

Gode råd for at udnytte loftrummet

På loftrummet er det oplagt at leje med vinduer og naturligt lys, sådan at du får et lækkert lyst og balanceret rum i forhold til dets størrelse, men samtidig også en udsigt, der nok ikke kan matches mange andre steder! Du kan f.eks. også sætte en glasplade på gulvet på loftet, så du fra underetagen kan fornemme lyset og rummet oppefra. Et loftrum giver mange unikke muligheder, men der ingen grund til at gøre det til både et badeværelse eller soveværelse. Det er bedst blot at holde sig til et opholdsrum, hvor du kan hygge og lave dine daglige aktiviteter. En terrasse er nok heller ikke nødvendig at investere i, da turbulensen der opstår over tagryggen gør, at det blæser meget. Det er altså bedst blot at lave det til et hyggeligt opholdsrum!