Kylian Mbappes eksklusive bilkollektion

Elitefodboldspilleren Kylian Mbappe lever den ultimative drengedrøm. Mbappe er et kæmpe idol herhjemme og i Frankrig, hvor han spiller fodbold. Derudover har han også en helt særlig forkærlighed for biler.

Hvem er Kylian Mbappe?

Kylian Mbappe er en fransk fodboldspiller, som spiller angreb for Paris Saint-Germain samt det franske landshold. Mbappe spillede tidligere for AS Monaco FC, men blev officielt købt af PSG i 2018 for omtrent 1,6 milliard kroner. Allerede som 16-årig fik han sin første kontrakt, hvilket gjorde ham til Monacos yngste førsteholdsspiller nogensinde. Han var en kæmpe indflydelse på det franske A-landsholds sejr i VM 2018, hvor han scorede i finalen mod Kroatien.

Mbappes misundelsesværdige kollektion af biler

Ligesom mange andre fodboldspillere, har Mbappe en kæmpe forkærlighed for biler. Dette har resulteret i, at han er i besiddelse af en af de mest misundelsesværdige og luksuriøse kollektioner af biler. Nogle vil måske sige, at han skifter biler, som de fleste mennesker skifter undertøj. Hans bilkollektion adskiller sig dog fra den typiske fodboldspillers bilkollektion. Mbappe er nemlig særligt glad for store ’vans’, firehjulstrækkere og sportsvogne. Med andre ord er hans bilsamling meget speciel og breder sig over et væld af forskellige biler. Nogle af de bilmærker han ejer er blandt andet:

  • Ferrari
  • VW
  • Mercedes
  • BMW
  • Range Rover
  • Audi

Han er især kendt for sine mange folkevogne. Dette virker måske pudsigt set i lyset af hans enorme økonomiske kapital, eftersom det ikke er blandt de dyreste og mest eksklusive bilmærker i verden.

Inspireret til et nyt bilkøb? Mbappes eksklusive og anderledes bilkollektion kan inspirere mange bilelskere til at tænke udenfor boksen. Mange har måske en idé om, at der er nogle bilmærker, som er knap så seje at køre rundt i. Men kigger man på Mbappe, kan man hurtigt ændre holdning. En folkevogn behøver nemlig på ingen måde anses som ’blot en familiebil’. En uforpligtende snak med en erfaren bilforhandler, vil måske også få dig til at skifte mening. Hos en bilforhandler kan du prøve kræfter med en række biler, som helt sikkert også vil falde i Mbappes smag.