Har du trævinduer? Sådan vedligeholder du dem

Det er vigtigt at vedligeholde sine vinduer. Specielt vinduer af træ skal males jævnligt, hvis du vil sikre en lang levetid. Formår man ikke at male sine trævinduer ofte nok, vil træet begynde at rådne, idet fugt trænger ind i træet. Det er vigtigt, at vinduerne bliver malet ordentligt, for hvis malingen ikke dækker træet ordentligt, vil fugt trænge ind i træet og forårsage forrådnelse.

Bor du i midtbyen?

Hvis du bor i lejlighed midt i en stor by som København, Aarhus eller Aalborg, kan det være vanskeligt at komme til at male sine vinduer – specielt udendørs. Bor du højt oppe, kan det være decideret farligt at forsøge at male vinduer selv, og du bør derfor tage kontakt til et professionelt malerfirma, som tilbyder maling af vinduer udendørs. De fleste malerfirmaer, der har hovedkontor i store byer som København eller Aarhus, tilbyder maling af vinduer udendørs.

Hvad koster maling af vinduer

Man kan naturligvis ikke give en præcis pris på maling af vinduer, da det altid vil afhænge af opgavens karakter. Typisk vil det være dyrere i større byer, specielt hvis der skal males vinduer udendørs i høje bygninger. Som regel ligger prisen dog et sted mellem 300 og 700 kroner eks. moms.