Bedste frisure til firkantet ansigt

Kender du det, at du har behov for et frisk pust, når du kigger dig selv i spejlet? Ved at ændre din frisure indimellem kan det påvirke dit udseende meget, og denne artikel vil derfor komme med nogle bud på, hvordan dine fremtidige frisurer kan se ud, hvis du er i besiddelse af et firkantet ansigt.

Til personen med det firkantede ansigt

Hvis du er ejer af en firkantet ansigtsform, skal du være tilfreds – nogle af verdens smukkeste samt mest berømte kvinder har også denne ansigtsform.

Hvis du hører til denne gruppe af mennesker, er dit ansigt kendetegnet af en bred pande og et bredt kæbeparti, der er meget markant. Det er et stærkt ansigt, hvorfor det kan være relevant at have dette i mente næste gang, at du skal til frisør for at sikre, at du ikke får en alt for maskulin udstråling.

Hvilke frisurer er gode til den firkantede ansigtsform?

Krøller: Krøller eller bølger bløder helhedsindtrykket af den firkantede ansigtsform op. Som tommelfingerregel taler man om, at krøllerne ikke skal klippes kortere end til kæbelinjen.

Kort: I kontrast til mange andre ansigtstyper kan du sagtens bære kort hår, hvilket ser meget naturligt ud til det markante ansigt. Sørg blot for, at der er en smule længde i det øverste af håret, så det ikke ser for drenget ud.

Pandehår: Pandehår er også en god måde, hvorpå du kan få den firkantede ansigtsform til at fremstå mere feminin. Du kan lade en løs hårtot falde ind over dit ansigt, hvilket bløder det markante kæbeparti betydeligt op.

Langt: Lag-på-lag hører til en af de bedste løsninger for dig, der har en firkantet ansigtsform og gerne vil have langt hår. Du bør tænke i etager, der starter et lille stykke under kæben. Denne frisure vil også passer super fint sammen med pandehåret.

Hvilke frisurer bør du undgå med et firkantet ansigt?

Af det følgende vil fremgå nogle frisurer, der kan være fordelagtige at undgå, hvis du har et firkantet ansigt.

Skarp page: Pagen, der slutter lige ved kæbelinjen, er ikke god til dig. Hertil skal det siges, at det generelt kan være en fordel at holde sig væk fra de helt skarpe frisurer. Tilbagestrøget: Hvis du stryger håret tilbage fra ansigtet i en stram knold eller hestehale, kan dette gøre dine markante træk tydelige, hvorfor disse frisurer ikke nødvendigvis er gode til dig.