Derfor skal du starte din egen synshal

I dagens Danmark er det nemt nok at skulle starte sin egen forretning. Det handler bare om at finde en niche, som ikke mange drømmer om, men folk bruger hver eneste dag. Derfor foreslår vi, at du begynder på at starte din egen synshal. Er du bilinteresseret, ved du nok godt, at det er rimelig ofte, at du skal til syn for at være godkendt som sikker billist. Så prøv at gange det med det 6-cifrede antal biler, som kører på de danske landeveje hver dag. De skal alle til syn, og det vil være det vildeste, hvis de kom forbi din nye biks. Hvis du er en bilentusiast, vil du hurtigt elske at kigge både på gamle og nye biler, som har brug for at komme forbi en synshal.

Hvad skal man lave på en synshal?

Arbejdet hos en synshal er relativt nemt. Du står for at udføre standard syn, hvor du undersøger bilens sikkerhed og manøvrering, så den både er sikker for køreren og for de andre biler. Ellers skal du også lave tekniske syn, og det er en sværere opgave, hvor du skal kende til de mange typer biler og deres specifikke opbygning. Det er den eneste måde, du kan vide, om alting er, som det skal være, eller om bilen har behov for noget hjælp.

Hvordan får man en autoriseret synshal?

En synshal kan først begynde at tjene penge, når den er autoriseret. Derfor skal du først kontakte administrationen, som tilbyder et synsmandskursus. Her får du nødvendige kvalifikationer for at drive din egen synshal. Efter det kan du begynde at åbne forretningen. Ved start af synshaller skal du have en autorisation, men så kan du begynde at tjene penge samtidig med at dyrke din hobby om biler og køretøjer. Det eneste, det kræver, er en godkendelse. Så er du klar til at påbegynde arbejdet.