Havepavillon som det ekstra ude rum

Brug en havepavillon som et ekstra ude rum

Hold fest i ly for regn og blæst med en havepavillon

For mange udgør haven et fristed, der kan bruges til at koble af, når en lang arbejdsdag er forbi. Det kan for eksempel være ved at nusse rundt og ordne blomsterbede, slå græs eller lignende. Eller det kan være ved at holde en hyggelig udendørs grillaften for venner og familie en sommeraften. Måske ville du ønske, at tiden i haven kunne vare endnu længere, inden de lave temperaturer gør det for koldt at være ude. En måde hvorpå det kan lade sig gøre, er ved at få en havepavillon. Du kan nyde din have og beholde dit frirum hele året rundt ved at få opstillet en hyggelig havepavillon i din have.  

Alternativer til havepavilloner

Der findes mange typer af havepavilloner, og du kan derfor altid finde én, der passer til din stil og din have. Forhandlere af havepavilloner kan samtidig også ofte være behjælpelige med andre byggeprojekter til din have.

  • Det kan for eksempel være, hvis du har brug for et skur til dine haveredskaber.
  • Eller måske hvis du ønsker et smukt trægulv til din havepavillon, dit orangeri eller dit drivhus.  

Du kan enten få professionel hjælp til at opstille disse byggeprojekter i din have, eller du kan gøre det selv.

Skab nærvær udenfor

Med en havepavillon er du sikker på at kunne bevare havehyggen hele året rundt uden at skulle tænke over de mange kolde regnvejrs- og blæsevejrsdage. På den måde kan du skabe nærvær blandt dine venner og din familie med en hyggekrog i et hjørne af din have. Havepavilloner er også oplagte om sommeren, hvis du får brug for skygge, når du holder sommerfest, eller hvis du har brug for en pause fra havearbejdet.