Hvorfor skal man blive vikar?

Der er faktisk rigtig mange gode grunde til at blive vikar. Et vikarjob er ikke bare en plan B, som man vælger hvis man ikke kan finde et fast job; et vikarjob har sine helt egne unikke muligheder for både nutiden og fremtiden.

Fleksibilitet ved jobområder og arbejdstid

Som vikar oplever man en valgfrihed, der er svær at matche på resten af arbejdsmarkedet. Man vælger selv, hvilke(t) job(s) man siger ja tak til, hvilket giver fuld medbestemmelse ift. de områder, man gerne vil arbejde inden for. Man bestemmer desuden også selv, hvor meget man vil arbejde. Hvis et job indeholder for mange timer, siger man blot nej tak og venter på en bedre mulighed.

Vikarjobbet giver en smagsprøve på arbejdsmarkedet

Som vikar får man mulighed for at komme ud i mange forskellige slags brancher. Mange vikarjobs foregår enten på lager eller fabrik, men man kan som vikar i teorien komme ud og prøve mange forskellige felter af.

Fremtidspotentialet som vikar

Det styrker bestemt CV’et, at man har arbejdet som vikar et bestemt sted, da man dermed har en portion erfaring med derfra. Nogle vikarer ender endda med en fastansættelse efter et stykke tid. Bliv vikar hos dk vikar og giv din fremtid et lille skub.