Lej en container til dit byggeaffald

Når du har gang i et byggeprojekt, er en ofte overset post byggeaffaldet. Efter et byggeprojekt kan man komme af med byggeaffald på flere måder. Det er vigtigt, at du som privatperson sorterer affaldet korrekt, så det kan genanvendes eller afskaffes rigtigt.

Byggeaffald er metal, beton, isolering, gips, jord, tegl, sten og lignende. Alt affald fra huset, som du skiller dig af med under en renovering eller ombygning. Du kan skille dig af med dit byggeaffald på forskellige måder, for eksempel på kommunens genbrugsplads: Mange kommuner har en genbrugsplads, hvor man kan aflevere byggeaffald. Her kan man typisk aflevere ting som mursten, beton, fliser, træ, metal og elektronik. Du kan også undersøge privat affaldsindsamling. Der findes også private firmaer, som tilbyder at hente byggeaffald. Disse firmaer kan som regel hente større mængder affald, end man kan aflevere på genbrugspladsen, og de kan nogle gange også sortere affaldet for en.
Det er også en mulighed at undersøge mulighederne for containerudlejning. Hvis man har en større mængde byggeaffald, kan man også overveje at leje en container. Der findes firmaer, som udlejer forskellige størrelser containere, og man kan typisk vælge en container til det specifikke affald, man har (f.eks. mursten, træ eller blandet byggeaffald). Det kan være en praktisk løsning, hvis man har brug for at have affaldet stående i en periode, inden det skal hentes.

Lej en container til dit byggeaffald

Hos P. Fournaise kan du leje en container til dit byggeaffald, og så bliver det hentet på din adresse. Det er en nem og effektiv løsning. Vognmand P. Fournaise lover god service og overholder aftaler til konkurrencedygtige priser. Du kan bruge containeren til dit haveaffald, byggeaffald eller andet, som du skal skille dig af med, og du kan være garanteret afhentning, så du selv slipper for at køre væk med det.

P. Fournaise sørger for at lave tømningsaftale med lokale samarbejdspartnere eller med en af de landsdækkende samarbejdspartnere. Du kan derfor fokusere på dit byggeprojekt og slippe for at køre væk med affaldet hele tiden.