Få et hvidere smil

Vil du gerne have hvidere tænder?

Meget af vores daglige indtag af mad og drikke, specielt kaffe og te samt rødvin, kan være årsag til gullige eller misfarvede tænder. Man skulle gerne være stolt af at vise sit smil frem, men mange kan hurtigt blive meget selvbevidste over deres smil, hvis de har problemer med misfarvninger.

Heldigvis er der en løsning på misfarvede tænder, så du igen kan vise bisserne frem. En tandblegning er en god og nem løsning for at give dit smil et løft, og dine tænder kommer til at skinne som aldrig før. Får du foretaget din tandblegning hos en tandlæge, er du sikker på at få en professionel behandling samt en god information om behandlingen undervejs.

Tandblegning hos tandlæger

Tandplejning er blot endnu en måde, du kan pleje dig selv og din skønhed på. Mange tandblegningsbehandlinger er hurtige og effektive, så du vil kunne se en tydelig forskel allerede efter kort tid. Har du først besluttet dig for at ville gøre noget ved dit smil, behøver du altså ikke vente længe.

Hvis du ønsker at få bleget dine tænder, er det en god idé at få det lavet professionelt hos en tandlæge. En tandlæge har nemlig helt styr på, hvordan behandlingen skal foretages, og du vil have en fagperson til rådighed under hele behandlingsforløbet, skulle du have nogle spørgsmål, modsat hvis du bestiller et tandblegningskit over nettet.

Tandlægen vil inden behandlingens start vurdere, om dine tænder kan bleges, og i hvor høj grad de trænger til det. Som udgangspunkt kan alle tænder bleges, med mindre der er tale om keramiske kroner eller fyldninger.

Sådan foregår behandlingen

Hos mange tandlæger kan du vælge mellem forskellige typer af tandblegning. Den største forskel på behandlingerne er, hvorvidt du vælger en klinik- eller en hjemmeblegning. Det vil sige, at du faktisk har mulighed for at få blegekittet med hjem og selv gøre det. Du kan også vælge at få hele tandblegningen foretaget i tandlægeklinikken. Et hjemmeblegningskit består som regel af to bløde plasticskinner samt noget tandblegemiddel, hvilket du skal bruge dagligt op til et par timer over 14 dage. Klinikblegningen foregår hurtigt og effektivt, og du vil kunne se en forskel allerede efter én behandling.