Sådan vælger du det perfekte skilt til din butiksfacade

En flot butiksfacade er altafgørende for det indtryk, som forbi-farende kunder får af din forretning. Af denne grund af de skilte, du vælger til din facade, meget afgørende i forhold til at sikre, at dine potentielle kunder finder butikken interessant.

Når det kommer til det specifikke valg af skilt, er der flere faktorer, du skal beslutte dig for i forhold til materialer, størrelse og design, hvilket skal afspejle dit brand samt dine produkter og ydelser.

Få produceret skiltet i god kvalitet

Det kan være fristende at ty til den billigere løsning, når du skal vælge skilt, men på den lange bane er dette en dårlig ide. Skiltets udtryk vil med overvejende sandsynlighed ikke være attraktivt, hverken på kort eller lang afstand, er det vil hermed skabe dårlige associationer, når potentielle kunder tænker på din forretning. Derimod er det vigtigt, at skiltet retvisende afspejler forretningen. Du kan som forretningsejer tænke på omkostningen ved at erhverve dig et godt skilt som værende en investering fremfor en udgift, da skiltet på den lange bane vil tjene sig selv hjem.

De forskellige muligheder for skilte

  1. LED-skilte til butiksfacaden:

Hvis du har brug for at formidle flere forskellige budskaber via dit skilt, er LED-skiltet muligvis ideelt. Ved at gøre brug af et LED-skilt på din butiksfacade har du mulighed for at skræddersy det indhold, der skal vises på skiltet. Du kan med fordel vælge et lysstærkt LED-skilt, der kan bruges til at skabe opmærksomhed. Derudover kan skiftende billeder også benyttes til at skabe opmærksomhed, da det underbevidst vil fange modtagerens opmærksomhed.

  • Malet glas:

Hvis du er på udkig efter et mindre omkostningstungt skilt, kan du meget vel være interesseret i at høre mere om skiltet, der bliver malet på din glasfacade. Prisen på skiltet er selvfølgelig bestemt af, hvor komplekst skiltet skal være, men umiddelbart er dette en mindre bekostelig omkostning.

  • Metallogo på facaden:

Hvis du ønsker, kan du også gøre brug af et tredimensionelt skilt, hvilket også er en glimrende mulighed til facaden. Dette kan se meget stilfuldt ud, hvis du vælger at få fremstillet forretningens navn i metalbogstaver og belyser disse om aftenen. Sådan et skilt, alt afhængig af bogstavernes størrelse, koster estimeret set mellem 1000 og 2000 kr.

  • Skilte i sten:

Stenskilte er et glimrende alternativ til et godt skilt. Disse skilte håndterer vejrforhold godt over lange perioder, og du er derfor sikker på, at dit skilt ikke er blæst væk eller blæst i stykker, hvis skiltet har stået ude under en storm. Denne type skilt findes i mange prisklasser alt efter, om du vælger ægte granit eksempelvis, eller du finder et billigere alternativ, der ligner på en prik. Typisk taler man om, at denne type skilt kan koste alt lige fra 2000 til 50.000 kr. baseret på hvilken størrelse skilt, der vælges.

Vedligehold af skiltet

En faktor, du skal være opmærksom på, når du erhverver dig et skilt, er, at det er vigtigt at vedligeholde det. Som det indledningsvist blev introduceret, har skilte meget stor indflydelse på, hvilke associationer dine kunder tillægger dig, og det er derfor meget afgørende, at skiltet bliver vedligeholdt, så det altid fremstå flot og er i stand til at afspejle forretningen fra bedste side.